Hvem er vi?

Viken Vei og Anlegg ble grunnlagt 10. august 2019 av en gruppe erfarne entreprenører med dyptgående kunnskap og lang erfaring fra bransjen. Vi har raskt etablert oss som en pålitelig entreprenør innen vei-og anleggssektoren. Med sitt hovedkontor strategisk plassert på Vinterbro, har vi optimal tilgang til de sentrale østlandsområdene, vi har også avdelingskontorer i Moss og Sandefjord, noe som gjør at vi har mulighet til å betjene kunder over et bredt geografisk område.

Viken Vei og Anlegg er en del av konsernet Viken-Gruppen, som består av datterselskapene Viken Tekniske, Viken Montasje, Viken Betong og Viken Element. Med en unik eiermodell involveres flere av de ansatte som aksjonærer.

Som en del av et veletablert konsern tilbyr vi bred kompetanse innen rørlegging, flislegging, elektro, betongarbeid og montasjearbeider. Dette kan gi ditt prosjekt en helhetlig løsning som tilfredsstiller dine behov.

Vi i Viken Vei og Anlegg er dedikerte ansatte som står klare for å hjelpe deg med ditt prosjekt. Enten det omfatter graving, massetransport, drenering, vedlikehold av veier, samt vann-og avløpssystemer er vi i stand til å møte de varierte behovene til både privat og næring.

Vår visjon handler om å levere prosjekter med høy kvalitet, pålitelighet, og innenfor de tidsrammer som kunden forventer. Dette står sentralt i alt vi gjør.

Viken Vei og Anlegg hjelper deg med dine byggeprosjekter
Daglig leder i Viken Vei og Anlegg, Fredrik Olsen

Fredrik Olsen
Daglig leder

Tlf.: +47 474 63 908
E-post: fredrik.olsen@vikenveioganlegg.com

Anleggsleder i Viken Vei og Anlegg, Fredrik Tutvedt

Fredrik Tutvedt
Anleggsleder

Tlf.: +47 958 05 015

E-post: fredrik.tutvedt@vikenveioganlegg.com